lördag, februari 28, 2009

Ikeabesök och stånk.

PHU.. där hade vi stånkat färdigt för idag. Vi har, förrutom att hämtat de 4 allra sista lådorna på vinden i gamla lyan och åkt och slängt det allra sista skrotet, varit på Ikea idag. Vi inhandlade diverse nödvändiga-och mindre nödvändiga grejor. Till exempel har jag nu fått en datorstol modell Moses, en sådan som Micken har, och vi har köpt en byrå så att sovrummet numera är relativt komplett. Utöver dessa "nödvändiga" prylar fick även 2 mattor, 2 växter, 6 koppar, 2 djupa tallrikar, en skoupphängningsanordning, en badrumsmatta, en gardinstång och några knivar även hänga med hem. TUR att vi hade bil alltså:) dessutom tog vi en rejäl storhandling på Willys som avslutning. Nu har vi mat för jävligt länge.

Nu har vi byggt ihop varsin grej och äntligen får vi pusta ut och sätta oss ner. När klockan är 8! Kvällen kommer fortlöpa med räkmacka á la Danielsson och senare en film och popcorn. Mumselimums.

Dagen har kort sagt varit alldeles, alldeles underbar. Vi har haft skitskoj, jag och älskade älsklingen!
Synd, Frida och Robbin att ni missed out:) Men det går fler tåg.

Imorgon är det jobb igen. Var ju lov förra veckan. Det blir fränt.
Over and out

2 kommentarer:

Frida Sofia Pavlovna sa...

Hade du lov??? Vilken lyx:D:D Ja vi hänger på nästa tåg! Pussinuss! Skall bli kul och se hur lägenheten blivit nu :D

Clara sa...

Frida: Ehh.. NEJ, inget lov för min del. Hade ju hemtenta, remember?:) Men Det var allmänt lov, i skolor och så = Inget jobb förra söndagen. ja, det ska bli kul att ni kommer. SÅ mycket skillnad är det ju ej:) Puss